Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

На Тракті Глинянському та в Шевченківському гаю відбудуться концерти

Сьогодні, з нагоди Дня музики у Львові, у районах міста відбудеться музичне свято – своєрідний флешмоб. Відтак, о 12:00 год на вул. Тракт Глинянський, 147а (стадіон) будуть виконувати свої композиції "Львівські фанфари", а о 14:00 год на Алеї скульптур перед Шевченківським гаєм - ARCHI.
Фото Depositphotos

Кожен із виступів триватиме 30-40 хв.

Мета такого свята - прийти з музикою у звичайний двір не лише в центрі Львова, а й на окраїнах, щоб мешканці мали можливість просто у хатніх капцях зі своїх балконів послухати музичні композиції. Організатори акції хочуть львів'ян та туристів порадувати приємною музичною несподіванкою, яку вони запам'ятають, але точно не очікували в себе на вулиці чи у парку.

Нагадаємо, 21 червня – день, коли 5 континентів, 120 країн і майже тисячу міст по всьому світу об’єднуються однією мелодією Свята музики. Вже 9 років, як ця мелодія лунає і у Львові. До того ж, саме Львів залишається єдиним українським містом, яке є офіційним учасником Свята музики. В цей день понад 130 музикантів дадуть безкоштовні концерти на 30 різних сценах у несподіваних локаціях Львова.

В понеділок у Львові відбудеться Свято музики

Ідея Свята музики доволі проста – творити музику наживо в різних несподіваних локаціях. До святкування можуть доєднатися будь-хто з музикантів, гуртів, філармоній, оперних співаків чи шкільних ансамблів. Головна умова – всі артисти виступатимуть безкоштовно, щоб глядач так само безкоштовно відвідали їх концерти.

Фото: Depositphotos

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ