Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

На Турківщині завершився Чемпіонат України з лижних гонок

Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
1/4
Сьогодні, 4 лютого, у селі Явора, що на Турківщині завршився Чемпіонат України з лижних гонок .У часть у змаганнях взяли спортсмени з дев'яти областей України. Про це повідомили 4 лютого Гал-інфо у пресслужбі ЛОДА.

Привітав учасників голова Львівської обласної державної адміністрації Максим Козицький. 

"Упродовж змагальних днів спортсмени вкотре довели, що для людського духу немає обмежень. Для нас усіх Вони - справжні Герої, адже не лише захищають честь держави на змаганнях, але й є прикладом, який надихає тисячі людей. Вірю, що учасники чемпіонату з лижних перегонів  ще неодноразово завітають на Львівщину", - зазначив очільник Львівщини. 

Зазначимо, що змагання відбувались на базі Західного реабілітаційно-спортивного центру. Він є однією з найсучасніших спортивних баз України та Європи. Лижні траси загальною довжиною 5,5 км пройшли сертифікацію Міжнародної федерації лижного спорту FIS та адаптовані для використання не тільки спортсменами-лижниками, а й спортсменами - паралімпійцями з вадами зору та ураженнями опорно-рухового апарату.

Стадіон для лижних гонок з боксами призначений для проведення індивідуальних стартів, стартів гонок переслідування, мас-стартів та естафетних стартів.

"Дуже гордий за те, що тут, на Львівщині, маємо можливість приймати змагання національного рівня. Переконаний, що пройде не так багато часу і наш регіон стане східноєвропейською Меккою зимових видів спорту", - додав Максим Козицький.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, п’ятеро львів’ян затверджені кандидатами до участі в Олімпійських іграх у Пекіні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ