Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На українсько-румунському кордоні почне працювати новий пункт пропуску

Як повідомили у Мінінфраструктури, новий міжнародний автомобільний пункт пропуску «Красноїльськ – Вікову де Сус» почне працювати вже цього тижня.
Фото - Держприкордонслужба

Як повідомляють в Держприкордонслужбі, згідно з Угодою між Урядами України та Румунії визначено цілодобовий режим роботи пункту пропуску для пішохідного, автомобільного (включно з автобусами) та вантажного сполучення. Для здійснення пропускних операцій у пункті пропуску «Красноїльськ» у однойменному відділі прикордонної служби створено окремий структурний підрозділ. Його персонал пройшов відповідну підготовку та готовий здійснювати прикордонний контроль громадян та транспортних засобів.

Також у пункті пропуску забезпечено робочі місця для персоналу прикордонної служби, які обладнані комп’ютерною технікою з доступом до баз даних, а також іншими засобами для ефективного здійснення прикордонного контролю.

Варто зазначити, що в пункті пропуску «Красноїльськ» передбачено 6 смуг руху для оформлення транспортних засобів та окрема смуга руху для осіб, які перетинають кордон у пішому порядку. Відкриття «Красноїльська» має розвантажити єдиний у Чернівецькій області діючий пункт пропуску на українсько-румунському кордоні «Порубне – Сірет».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ