Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На велопробіг у вишиванках у Луцьку вийшли понад 400 учасників

Долучилися до велопробігу три десятки військовослужбовців 204-ої бригади тактичної авіації
фото з сайту Суспільне

У Луцьку День міста відзначили традиційним велопробігом у вишиванках. Цього року участь у заході взяли понад 400 людей.

Про це розповіла начальниця відділу молодіжної політики міськради Заріна Дацик, інформує Суспільне.

Акція стартувала на Театральному майдані. Долучилися до велопробігу три десятки військовослужбовців 204-ої бригади тактичної авіації. "Ми долучаємося до велопробігу, щоб показати, що ми справжні воїни як на полі бою, так і в суспільному, мирному житті", - розповів начальник фізпідготовки та спорту підрозділу Руслан Бродовський.

68-річий Микола Доценко каже, що спеціально приїхав на акцію з міста Дубно: "Сорочку вишила дружина. А все решта – в нас є театр, я в них позичив просто. Приїхати, то ж треба мати костюм, а не просто. В цьому році я вже наїздив 11 тисяч".

Із українським прапором на плечах та на триколісному велосипеді взяла участь в акції Людмила Шурма. Її яскравий образ дуже привабив усіх навколо. "Я сьогодні принесла людям дуже багато позитиву. Кожен хоче привітатися і щось мені побажати і так само я", — говорить учасниця велопробігу.

Колону велосипедистів супроводжували патрульні та медики. Рухалися учасники за маршрутом тролейбуса 15 а. Його протяжність орієнтовно 11 кілометрів. На час заходу деякі вулиці перекрили.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ