Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На відремонтованих вулицях Пекарській та Шімзерів нанесли дорожню розмітку

За інформацією ЛКП «Львівавтодор», на початку липня на відремонтованій вул. Пекарська і та вул. Шімзерів нанесли дорожню розмітку. Залишається ще дозавершити благоустрій території, а також встановити нове світлофорне обладнання на перехресті вул. Пекарська – Тершаковців – Чехова, інформує пресслужба ЛМР.

«На жаль, війна загальмувала роботи із завершення капітального ремонту на вул. Пекарській, однак не зупинила повністю. Так, наприкінці червня підрядна організація «Вельт Капітал» облаштувала біля Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького новий громадський простір з лавочками для відпочинку. На початку липня на відремонтованій вул. Пекарській та вул. Шімзерів нанесли дорожню розмітку. Відтак на сьогодні залишається дозавершити благоустрій території, а також встановити нове світлофорне обладнання на перехресті вул. Пекарська – Тершаковців – Чехова», - повідомили у ЛКП «Львівавтодор».

Нагадаємо, ремонт на вул. Пекарській стартував 1 вересня 2020 року і проводився у три етапи: І – ділянка вул. Пекарської від вул. Шімзерів до вул. Мечникова; ІІ – ділянка від вул. Тершаковців до вул. Шімзерів; ІІІ – вул. Шімзерів.

Основні роботи було завершено 6 вересня 2021 року, зокрема для проїзду відкрили ділянку від перехрестя вул. Пекарська – Тершаковців – Чехова до вул. Шімзерів. 9 грудня 2021 року завершили усі ремонтні роботи на об’єкті і  ділянка від вул. Тершаковців до Мечникова, включно з вул. Шімзерів, повністю стала проїзною для транспорту.

Під час ремонту виконано: влаштування інженерних мереж, зокрема проведено санацію каналізаційного колектора часів Австро-Угорщини; капітальний ремонт дорожнього одягу; облаштування велодоріжок, велосмуг та пішохідних доріжок; забезпечено водовідведення з проїзної частини дороги, тротуарів та велодоріжок; озеленення території.

Виконала роботи підрядна організація ТзОВ «Вельт Капітал». Вартість робіт – 109,4 млн грн.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ