Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

На Вінничині піротехніки знищили п'ять авіаційних бомб

У Вінницькій області піротехніки у суботу знищили шляхом підриву п'ять п'ятисоткілограмових авіаційних бомб. Про це повідомила прес-служба ГУ ДСНС України у Вінницькій області.

"22 квітня бійцями ДСНС авіабомби та інші вибухонебезпечні предмети з дотриманням усіх заходів безпеки для населення (було перекрито автомобільні шляхи та виставлені пости) знищено шляхом підриву на місці виявлення", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що 19 квітня до Служби порятунку “101” від селищного голови с.Писарівка надійшло повідомлення про те, що за межами населеного пункту виявлено предмети, зовні схожі на вибухонебезпечні. Прибувши на місце події, фахівці ДСНС ідентифікували знахідки, як фугасні авіаційні бомби та артилерійські снаряди.

У ДСНС повідомили, що 20 квітня при додатковому обстеженні території групою піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спецпризначення було виявлено ще три ФАБ-500. Виявлені боєприпаси працівники нацполіції узяли під охорону. Враховуючи небезпеку розліту осколків на велику відстань (до 1,5 км) та можливу потужну вибухову хвилю, було скликано районну комісію з питань ТЕБ та НС. Для мінімізації наслідків вибуху було прийнято рішення вкрити бомби мішками з відсівом та додатковим шаром грунту.

Укрінформ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ