Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією  |  Спорт

На війні загинув 18-річний футзаліст зі Львова

У четвер, 15 лютого, Львів попрощається з військовослужбовцем Богданом Козаком, який загинув від рук російських окупантів, захищаючи Україну. Про це повідомили в Управлінні спорту Львова.
Богдан Козак

Чин похорону військовослужбовця розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, а об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають воїна на Личаківському кладовищі.

Богдан Козак (16.03.2005-09.02.2024) Львів’янин. Навчався у загальноосвітній школі №27 імені героя Небесної Сотні Юрія Вербицького. Здобув освіту у Державному навчальному закладі «Львівське вище професійне училище харчових технологій». Після завершення навчання спершу проходив практику, а згодом працював старшим офіціантом-адміністратором у ресторані «Династія».

Богдан був вихованцем КІВСу (Клуб Ігрових видів спорту), займався футзалом під керівництвом тренера Юрія Шукатки. Був призером чемпіонату України та Кубка України з футзалу.

Із початком повномасштабного вторгнення став на захист Батьківщини, підписавши контракт з третьою окремою бригадою Сухопутних військ ЗСУ.

Вічна пам’ять Герою України!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ