Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На вокзалі у Дрогобичі невідомі напали на чоловіка і пограбували його

Правоохоронці лінійного відділу на станції Стрий проводять досудове розслідування по факту відкритого викрадення чужого майна на пероні вокзалу станції Дрогобич. Повідомив Віталій Блажівський, помічник начальника ЛВ на ст. Стрий по зв’язках з громадськістю та ЗМІ.

В чергову частину ЛВ на ст.Стрий поступило повідомлення про те, що по ст.Дрогобич Львівської залізниці невідомі особи відкрито заволоділи речами мешканця м.Трускавець, завдавши шкоди на суму 2 350 грн.

Слідчо-оперативна група встановила, що 33-річний громадянин маючи намір проїхати електропоїздом сполучення Львів-Трускавець перебував на пероні залізничного вокзалу ст.Дрогобич. До прибуття електропоїзда залишалося декілька хвилин. Пасажир вирішив зачекати на лавці перону вокзалу. В цей час до нього підійшли невідомі громадяни, які нанесли йому удари в область обличчя та голови. Після цього зловмисники відкрито заволоділи мобільним телефоном, годинником та рюкзаком із особистим майном.

На даний час правоохоронці встановлюють особи грабіжників. Відомості про вчинене внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст.186 КК України «Грабіж».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ