Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

На Волині обговорили хід ремонтних робіт на дорогах комунальної власності

Голова облдержадміністрації Юрій Погуляйко 12 квітня 2021 року провів робочу нараду з представниками територіальних громад області щодо ходу ремонтних робіт на дорогах комунальної власності. Про це повідомили Гал-інфо у пресслужбі Волинської ОДА.
Фото: Гал-інфо

Нагадаємо, на ремонт волинських доріг місцевого значення у 2021 році передбачено 602 млн 799 тис. гривень. З них 120 млн 559 тис. гривень – на дороги комунальної власності у населених пунктах області.

За ці кошти в області заплановано відремонтувати 44,5 км комунальних доріг на 66-ти об’єктах.

Так, під час зустрічі із представниками територіальних громад, котрі є замовниками, обговорили терміни початку виконання робіт щодо кожного об’єкту. До слова, цьогоріч роботи вестимуть на 66-ти дорогах.

Також голова облдержадміністрації Юрій Погуляйко і заступник очільника ОДА Ігор Чуліпа вислухали проблемні питання, з якими стикаються керівники громад у процесі реалізації відновлення доріг, аби допомогти у їх вирішенні.

Як повідомила заступниця директора департаменту інфраструктури Наталія Семенова, наразі на 40 комунальних дорожніх об’єктах виготовлено проектно-кошторисну документацію, а для 26-ти – її замовлено. З них – на 13-ти об’єктах завершили процедури закупівель, для 5-ти – оголошено, для решти 48-ми днями планують оголосити тендерні процедури.

Окрім того, вже розпочали роботи на 7-ми дорожніх об’єктах комунальної власності, які профінансовані на суму 7,5 млн гривень. А на одному об’єкті (с.Велимче, вул.Заліпи) ремонтні роботи уже завершили.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ