Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Війна з Росією

На Волині організували виробництво баулів для ЗСУ

Рюкзаки-баули функціональні й надійні, допоможуть захисникам зручно передислоковуватися зі своїми речами та спорядженням
фото з сайту Суспільне

Логістичний волонтерський центр "Нововолинськ.Help", що в Нововолинську, організував виготовлення партії транспортних сумок для військовослужбовців. Усього пошили сотню виробів.

Про це пише Суспільне.

Як розповіла телефоном керівниця штабу гуманітарної допомоги Катерина Варвус, пошиття організували на запит 100-ої окремої бригади територіальної оборони.

"Запит від наших військових був не на таку кількість, але благодійник Якуб Лисяк із Польщі нам передав тканину. Її було багато і вирішили виготовити більше. Зголосилася допомогти з пошиттям на волонтерських засадах місцева підприємиця Оксана Станицька. Ще одне підприємство надало нам фурнітуру", — сказала керівниця штабу.

З її слів, рюкзаки-баули функціональні й надійні, допоможуть захисникам зручно передислоковуватися зі своїми речами та спорядженням.

Робота з пошиття транспортних сумок тривала понад місяць. Як додала Катерина Варвус, бійці оперативно отримали баули, подякували за допомогу та позитивно оцінили виготовлені речі. Окрім рюкзаків, військовим також передати партію гуманітарної допомоги.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ