Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Волині шахраї ошукали своїх жертв на понад 13 тис. грн.

Протягом доби до територіальних підрозділів Національної Поліції Волинської області надійшло 5 заяв про шахрайства. Загалом волинян ошукали на понад 13 тис. грн., повідомив сектор комунікації поліції Волинської області.

Поліція за фактами шахрайств відкрила кримінальні провадження та проводить заходи, спрямовані на встановлення осіб, причетних до скоєння цих злочинів.

Учора, 6 жовтня, близько 20:00 до Ковельського відділу поліції надійшла заява 53-річної місцевої жительки про те, що цього ж дня близько 17 години до неї зателефонував невідомий, який представився працівником банку й видурив реквізити кредитної картки потерпілої. Після цього з банківської кратки було знято 2 тис. грн.

Аналогічна заява надійшла до Луцького відділення поліції від 42-річного жителя села Баїв. Чоловік повідомив, що ще 20 вересня о 15:00 невідомий шахрайським шляхом під приводом надання кредиту потерпілому заволодів його грошовими коштами на понад 8 тис. грн., котрі потерпілий перерахував через термінал банку.

Окрім цього, вчора, 6 жовтня, ввечері надійшла заява 78-річної пенсіонерки, жительки міста Нововолинськ. Жінка повідомила, що цього ж дня близько 16:00 двоє невідомих, під приводом допомоги у лікуванні, заволоділи 3 тис. грн. потерпілої.

За фактами шахрайств слідчі відкрили кримінальні провадження за ст. 190 (Шахрайство). Триває досудове слідство.  

Поліція вкотре застерігає та просить громадян бути обачними. Ні в якому разі нікому не повідомляти реквізити та пін-код кредитних карток. Також не слід довіряти випадковим знайомим, які пропонують будь-що придбати чи надати ті чи інші послуги.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ