Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

На Волині звільнять 700 міліціонерів

Найближчим часом на Волині з 3000 працівників правоохоронних органів заплановано звільнити 700 міліціонерів. Про це під час проведення проекту «Жива бібліотека», організованого Волинським осередком партії «Україна Майбутнього», повідомив голова Волинської «Асоціації українських моніторів з дотримання прав людини в діяльності правоохоронних органів», радник начальника УМВС у Волинській області Антон Цісарук.Повідомила прес-служба партії.

«Наша організація постійно відслідковує всі факти порушення прав людини органами внутрішніх справ. Зараз ця тема особливо під пильною увагою, адже з трьохсот тисяч українських працівників міліції скоротять 20%. На Волині з 3000 міліціонерів звільнять 700», - заявив Цісарук.

«Що стосується фактів катувань затриманих правоохоронцями, то цього року на Волині від дій «стражів порядку» загинув молодий чоловік, який відбував покарання за економічний злочин у Маневицькій виправній колонії середнього рівня безпеки. Того року факти смертей, пов’язаних із побиттям затриманих, були у Володимирі-Волинську та Нововолинську», - розповів Цісарук.

Він також повідомив, що лише 10 відсотків порушників прав людини в органах внутрішніх справ несуть за свої дії покарання.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ