Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На вул. Симоненка проводять заміну теплової мережі

Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
1/2
Попри те, що надворі зима і триває опалювальний сезон, ремонтні бригади ЛМКП «Львівтеплоенерго» проводять заміну теплової мережі на вул. Симоненка. Про це Гал-інфо проінформували у ЛМР.

Роботи не впливають на подачу опалення, адже нові трубопроводи прокладають паралельно з діючою мережею. І лише на час переврізок, коли дозволяють погодні умови, тимчасово зупиняють теплопостачання.

«Працівникам нашого спеціалізованого ремонтно-будівельного цеху вже вдалося замінити 100 м п трубопроводу діаметром 159 мм на попередньо ізольовані на вул. Симоненка. Попередньо ізольована труба дозволяє зменшити тепловтрати та підвищити надійності роботи мережі.

Робота на вул. Симоненка досить кропітка, адже проводимо заміну частинами, щоб не впливати на подачу опалення. Також останніми тижнями самі погодні умови ускладнюють роботи.

На подачу опалення чи гарячої води мешканцям ці роботи не впливають. Лише на час переврізки ми зупиняли теплопостачання», - пояснюють у ЛМКП «Львівтеплоенерго».

Нагадаємо, станом на зараз на балансі ЛМКП «Львівтеплоенерго» знаходиться 1127 км теплових мереж. З них 60% трубопроводів потребує заміни.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ