Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

На вул. Ярославенка з’явиться ще одна багатоповерхівка

Сьогодні, 4 серпня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови та обмеження для проектування об’єкта будівництва на будівництво громадянам Буским Н. М. та Лукашевою А. О. багатоквартирного житлового будинку з підземними паркінгами на вул. Я. Ярославенка, 17-А, передає Гал-інфо.

На запитання членів виконкому, що зараз на цьому місці, начальник управління архітектури та урбаністики Юліан Чаплінський сказав: «Якась вілла».

У Львові на вул. Ярославенка австрійську віллу перебудують на багатоповерхівку

У містобудівних умовах сказано, що цільове призначення земельної ділянки – для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку; категорія земель – землі житлової та громадської забудови.

Гранично допустима висотність будинків, будівель та споруд у метрах – 4 поверхи включно – 15,00 м у стінах (від найнижчої відмітки поверхні землі до закінчення конструктивної частини стін останнього поверху) і 18,00 м до гребеня даху.

Замість вілли композитора Ярославенка з’явиться 4-поверхова будівля

Додамо, що сьогодні, 4 серпня, виконком також гранично допустиму висоту скандальної будівлі, яка з’явиться на місці зруйнованої забудовником вілли видатного українського композитора Я. Ярославнека за адресою вул. Ярославенка, 30. Вона становитиме  – 10,20 м, 19,00 м (максимально до парапету даху) відповідно до містобудівного розрахунку.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ