Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На вул. Івана Франка рух транспорту заблокований через дрібне ДТП

Рух на вулиці Івана Франка, в районі Генерального консульства республіки Польща, повністю заблокований через дрібне ДТП.

Автобус 4а зачепив припаркований на узбіччі автомобіль. Внаслідок незначного ДТП рух до центру міста повністю заблокований. Учасники дорожньо-транспортної пригоди очікують на приїзд поліції.

Зазначимо, через перекриття перехрестя вул. Стрийська - вул. Івана Франка, а також проведення робіт з прокладання колії на Сихів, транспортний потік з вул. Стрийської, районів Нового Львова та Стрийської користується альтернативним шляхом, що проходить вулицею Івана Франка. Відтак, великогабаритні автобуси змушені простоювати довгий час у корках на вузьких вуличках.

Незручності львів’ян щонайменше триватимуть до 12 липня, коли планують завершити ремонт перехрестя вул.Стрийська - вул.Івана Франка, та відкрити його для проїзду.

Нагадаємо, 13 червня, у зв’язку з проведенням ремонтних робіт, для поїзду закрили перехрестя вулиць Стрийська – І.Франка. 

За інформацією ЛКП «Львівавтодор», у зв’язку з цим впродовж вказаного часу тролейбуси №25 курсуватимуть з Сихова до пл. Петрушевича та у зворотному напрямку.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ