Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

На вихідних маленьких львів'ян кличуть на прем'єру дитячого балету “Пригоди дівчинки Веснянки”!

24 та 25 червня у Львівській національній філармонії відбудеться прем'єра дитячого балету “Пригоди дівчинки Веснянки”.

Балет написаний українською композиторкою Жанною Колодуб надихнув керівників проєкту – Сергія Хоровця та Ірину Вакуліну до важливої соціальної ініціативи – в цей тяжкий час подарувати дітям радість творчості – створити  балет, в якому б могли взяти участь діти, що змушені були тікати від військової агресії росії. 

Також до створення балету долучилась школа-театр L-Stage керівниця – Ірина Лампіко та хореограф-постановниця – Катерина Кшен. Музичну частину балету виконав Академічний камерний оркестр “Віртуози Львова” під орудою Сергія Хоровця. 

"Кожен крок підготовки до вистави був здійснений для всебічного розвитку, морального відпочинку та натхнення дітей. Майбутні артисти мали змогу долучитись до створення декорацій та костюмів", - розповіли організатори.

20 червня відбулась перша прем'єра дитячого балету “Пригоди дівчинки Веснянки” у Львівському академічному обласному музично-драматичному театрі ім. Юрія Дрогобича (м. Дрогобич). Вистава пройшла з шаленим успіхом! Юні глядачі та дебютанти були зачаровані прекрасною казкою, що відбувалась в залі..

Більше інформації про балет та квитки за посиланням!

Якщо ви є вимушеними переселенцями, то можете отримати квиток, заповнивши коротку гугл-форму.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ