Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

На які потреби влада Львівської області виділила 168,6 млн гривень?

168,6 млн гривень йде на потреби області за тиждень. Про це сьогодні, 6 вересня, Галі-інфо повідомили в прес-службі Львівської ОДА.

Кошти в сумі 115,9 млн грн забезпечили повноту та своєчасність виплати заробітної плати в бюджетній сфері, оплату спожитих енергоносіїв, придбання  медикаментів та продуктів харчування.

Також з обласного бюджету виділено кошти на закупівлю медичного обладнання для обласних установ охорони здоров'я в сумі 20,8 млн грн, ремонт та утримання автомобільних доріг області - 7,4 млн грн, забезпечення якісної, сучасної та доступної загальної середньої освіти «Нова українська школа» – 7,2 млн грн,  реалізацію заходів, спрямованих на підвищення якості освіти – 3,7 млн грн, сприяння матеріально-технічному забезпеченню окремих військових формувань, придбання апаратури і обладнання для автомобіля ситуаційного центру Головного управління національної поліції у Львівській області, капремонт будівлі прокуратури області, відновлення системи опалення та ремонт службових приміщень наземної частини об'єкту «Вузлова» - 3,1 млн грн, капітальне будівництво об'єктів соціально-економічного та житлово-комунального призначення – 2,6 млн грн.

На виплату державної соціальної допомоги на дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування скерували 2,5 млн грн, проведення обласного конкурсу проектів місцевого розвитку – 2,5 млн грн, підтримку особам з особливими освітніми потребами – 1,5 млн грн,  придбання дозиметрів в рамках виконання програми «Безпечна Львівщина» – 1,4 млн гривень.

Окрім цього на передані з державного бюджету повноваження у галузях освіти та охорони здоров'я надано додаткову дотацію місцевим бюджетам в сумі 32,1 млн гривень.

Додамо, що Львівська ОДА виділила кошти для потерпілих з Дрогобича.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ