Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Закарпатті чоловік пограбував будинок своєї колишньої дружини та 4-річного сина

На Закарпатті 35-річний чоловік пограбував будинок своєї колишньої дружини та 4-річного сина. Тепер йому загрожує до 6 років позбавлення волі. Повідомила прес-служба ГУ МВС України у Закарпатській області.

Подія сталась у Берегівському районі.  До міліції  звернулася 38-річна жінка, яка повідомила, що допоки вона була на роботі, хтось проник до її будинку та викрав велосипед, флеш-карту, пляшку коньяку, золотий та срібний ланцюжки.

Із цим чоловіком жінка прожила чотири роки, за цей час у них народилася  дитина. Тепер хлопчику 4 роки. У січні чоловік пішов із сім`ї. 

Інколи чоловік напідпитку приходив до колишньої дружини та через ревність влаштовував сварки. Часом доходило й до фізичного насилля. Одного разу жінка не витерпіла знущань та заявила до міліції. Чоловік, злякавшись відповідальності, втік на заробітки за межі Закарпаття.

Днями повернувся до рідного села. Коли вдома нікого не було, той ногами вибив вхідні двері та проник до будинку. 

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст.185 ч.3 Кримінального кодексу України (Крадіжка з проникненням у приміщення).Крадієві загрожує   позбавлення  волі на строк від 3 до 6 років.

До слова, чоловік  вже відбував покарання в місцях позбавлення  волі упродовж 7 років за ненавмисне вбивство людини.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ