Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

На Запоріжжі колаборантів замінюють на російських військових - Федоров

На тимчасово окупованій території Запорізької області колаборантів, які пішли на співпрацю з ворогом, замінюють на російських військових.
Військові держави-окупанта росії

Про це в ефірі національного телемарафону “Єдині новини” сказав міський голова Мелітополя Іван Федоров, передає Укрінформ.

“Ми бачимо тенденцію - спочатку це було в Приазовському, Якимівці, Веселому, де зрадників одразу поставили сільськими головами або організаторами псевдовлади на території невеликих населених пунктів, але потім їх змінювали і зрештою привезли з РФ відставних офіцерів, які є недомерами або недоголовами сільрад. Зараз бачимо зміну на прикладі Мелітопольської лікарні. Того, хто погодився працювати з ворогом і став головним лікарем, також зняли і привезли замість нього нового керівника лікарні з РФ”, - сказав Федоров.

У Телеграмі він уточнив, що лікар, про якого йдеться, - це Микола Андрос. В окупації він очолив так звану "Мелітопольську обласну лікарню" і схиляв медиків працювати на ворога та оформлювати роспаспорти. Нині його крісло зайняв полковник з РФ Віктор Сторожилов.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ