Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

На ЖКГ у бюджеті міста виділено 68,6 млн. грн.

На 2007 рік у бюджеті Львова передбачено 68,6 млн. грн. з них три млн. грн. на заходи з упередження аварій та запобігання техногенних катастроф у житлово-комунальному господарстві.
Видатки на комунальне господарство складають 38,1 млн. грн., з них 34,7 млн. грн на благоустрій міста., 1,3 млн. грн. на благоустрій музею-заповідника "Личаківський цвинтар" та 400 тис. грн. на благоустрій парку "Знесіння", 600 тис. грн. на виконання робіт МКП "Лев". На капітальний ремонт об'єктів теплопостачання у 2007 році планується використати один млн. грн.
На водопровідно-каналізаційне господарство передбачено 2 375,0 тис.грн.
Для забезпечення функціонування підприємств житлового господарства міста передбачено 7,2 млн. грн. для здійснення заходів з підтримки утримання житла 55-ти комунальних підприємств житлового господарства на покриття мінімальних витрат, що не покриваються тарифом на утримання житла. 19,8 млн. грн. буде спрямовано на капітальний ремонт житлового фонду (10,6 млн. грн.),    ремонт протипожежних систем   автоматики і димовидалення   житлових будинків   підвищеної поверховості (150 тис. грн.), ремонт   покрівель   у житлових будинках комунальної власності   м. Львова (8 млн. грн.), заходи   модернізації,   ремонту   та   часткової   заміни   елементів   систем теплозабезпечення житлових будинків (300 тис. грн.), на капітальний ремонт балконів житлових будинків (300 тис. грн.) та поліпшення технічного стану ліфтового господарства (400 тис. грн.).
З метою збереження житлового фонду 500 тис. грн. використають для капітального ремонту 16 будинків, які перейшли з промислових підприємств державної власності у власність територіальної громади Львова.
Нагадаємо, що сьогодні, 5 січня, депутати ЛМР затвердили бюджет Львова на 2007 рік. «За» проголосувало 82 депутати та двоє депутатів не взяли участі у голосуванні.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ