Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

На Жовківщин урочисто відкрито новий спортивний майданчик зі штучним покриттям

На Жовківщин урочисто відкрито новий спортивний майданчик зі штучним покриттям. Про це повідомила заступник начальника управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА Оксана Вацеба.

26 листопада 2017 року в смт Куликів Жовківського району урочисто відкрито й посвячено сучасний спортивний майданчик зі штучним покриттям розміром 42 х 22 метри в межах реалізації обласної програми "Спортивний майданчик".

Участь в урочистому святковому дійстві, окрім керівництва району, представників депутатського корпусу Львівщини, священників, дітей та вчителів Куликова, взяли також заступник голови Львівської облдержадміністрації Оксана Стоколос-Ворончук та начальник управління фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації Юрій Майборода.

О.О. Cтоколос-Ворончук подякувала усім, хто долучився до будівництва цього майданчика, адже саме реалізація таких проектів сприяє зміцненню здоров’я дітей та молоді, формуванню серед населення навичок ведення здорового способу життя, створює умови для організації занять фізичною культурою і спортом у місцях проживання. А у 2017 році обсяги видатків обласного бюджету передбачених на реалізацію Програми «Спортивний майданчик» становлять 21 млн. грн.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ