Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Золочівщині судитимуть жінку, яка організувала незаконне переправлення через держкордон

На Золочівщині судитимуть жінку, яка за 6 000 доларів США організувала незаконне переправлення військовозобов’язаного через держкордон

Прокурори Золочівської окружної прокуратури Львівської області скерували до суду обвинувальний акт стосовно 39-річної жінки за фактом незаконного переправлення осіб через державний кордон України (ч. 3 ст. 332 КК України).

Слідство встановило, що мешканка Червонограда під час дії воєнного стану сприяла у незаконному перетині осіб через державний кордон України.

За грошову винагороду вона обіцяла військовозобов’язаному виготовити пакет фіктивних документів. На їх підставі про особу вносилась інформація до системи «Шлях», як про потенційного волонтера. Це надало йому право виїхати з України в умовах воєнного стану.

Також жінка на власному автомобілі підвозила «клієнта» до державного кордону та надавала поради щодо поведінки під час його перетину.

Свої послуги вона оцінювала у 6 000 доларів США.

По дорозі до кордону жінку затримали в порядку ст. 208 КПК України після одержання нею грошових коштів.

За клопотанням прокурорів, накладено арешт на майно обвинуваченою на загальну суму понад 4,3 млн грн.

Досудове розслідування здійснювалось слідчими Золочівського районного відділу поліції Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ