Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

Начальника міськрайонного відділу державної виконавчої служби взято під варту

15 січня 2017 року Тернопільський міськрайонний суд Тернопільської області задовольнив клопотання військової прокуратури Тернопільського гарнізону та обрав начальнику Чортківського міськрайонного відділу державної виконавчої служби Головного Територіального управління юстиції у Тернопільській області запобіжний захід у виді тримання під вартою строком на 60 діб. Як альтернативу, суд визначив заставу в розмірі 40 тис грн. Повідомила прес-служба військової прокуратури Західного регіону України

Зазначимо, 13 січня 2017 року військовою прокуратурою гарнізону за матеріалами та спільно з оперативними співробітниками Управління СБУ в Тернопільській області задокументовано факт вимагання та одержання неправомірної вигоди вказаним службовцем. Грошові кошти у розмірі 30 тис грн призначалися за закриття виконавчого провадження та зняття обмеження щодо виїзду за кордон.

Зловмисника затримано в порядку ст. 208 КПК України та йому повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди, поєднане з вимаганням).


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ