Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Начальника та заступника Косівського РВП відсторонили від роботи. Що відомо?

Сьогодні до Косівського РВП на зустріч з місцевими мешканцями прибув начальник ГУНП в Івано-Франківській області Сергій Безпалько. Люди висловились щодо неналежно вжитих превентивних заходів поліціянтами щодо раніше судимого громадянина, який кілька днів тому був затриманий за тяжкий злочин — зґвалтування та вбивство 9-річної дівчинки. Про це інформує пресслужба поліції Івано-Франківської області.

За результатами зустрічі керівник поліції області прийняв рішення про відсторонення від виконання обовʼязків на час проведення службового розслідування начальника Косівського РВП та його заступника з превентивної діяльності. Вже покладені обовʼязки на нових керівників з апарату ГУНП.

Т. в. о. Голови Національної поліції України Іван Вигівський призначив проведення комплексної перевірки службової діяльності всього відділу поліції. До складу комісії включені представники центрального апарату НПУ.

У МВС розповіли нові деталі вбивства 9-річної дівчинки на Прикарпатті

Просимо громадян долучатися до співпраці — надавати інформацію, скарги та повідомлення, які будуть використані при проведенні службового розслідування. Результати роботи комісії та подальші кадрові рішення будуть доведені до громадськості.

Нагадаємо: правоохоронці оперативно затримали підозрюваного у зґвалтуванні та вбивстві 9-річної дівчинки. Фігуранту оголосили підозру у вчиненні тяжкого злочину, а також суд на час розслідування обрав йому запобіжний захід – тримання під вартою без права внесення застави. За вчинене чоловікові загрожує покарання до довічного позбавлення волі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ