Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Начальники ЦО районів області звітуватимуть про обстановку кожні чотири години

Заступник голови Львівської облдержадміністрації Тарас Батенко надіслав начальникам ЦО районів області та міст обласного значення телеграму щодо істотного погіршення метеорологічної обстановки – повідомили „Гал-іnfо” у прес-службі ЛОДА.
У зверненні йдеться: „У зв’язку із проходженням хвилі активних атмосферних фронтів над територією України вночі та вранці 19 січня у Львівській області внаслідок поривів західного вітру до 25-30 м/сек. та мокрого снігу з дощем без електропостачання залишилося 210 населених пунктів області, частково порушено роботу систем життєзабезпечення населення. За інформацією Львівського обласного центру з гідрометеорології, складні погодні умови збережуться до 20 січня включно.
З метою ліквідації наслідків стихії та недопущення істотного погіршення умов проживання людей, людських втрат та можливих значних матеріальних збитків, вимагаю: в усіх органах влади створити оперативні групи, на які покласти завдання щодо збору та узагальнення інформації про обстановку; негайно вжити необхідних заходів щодо відновлення порушеного електропостачання населених пунктів та роботи системи життєзабезпечення населення; інформацію про оперативну обстановку на території району (міста обласного значення) надавати мені через оперативного чергового ЦО області станом на 14.00 і надалі кожні 4 години”.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ