Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Над лінією фронту лунають звуки "Jingle Bells"

1/3
Другий день поспіль у підрозділах, які виконують бойові завдання на Маріупольському напрямку, свою нову святкову концертну програму презентує духовий оркестр гірсько-штурмової бригади "Едельвейс". Про це інформує прес-центр ООС.

На передових позиціях та у місцях відведення важкого озброєння з імпровізованих сцен у виконанні військових музик звучать як відомі українські народні пісні, так і популярні світові новорічні хіти.

За словами диригента оркестру капітана Віктора Сумрія, кожен виступ у шанцях має тривати не більше двадцяти хвилин, оскільки невелика відстань до ворожих позицій не дозволяє музикантам довго знаходитися на передовій та наражати на небезпеку тих, хто несе бойове чергування.

Але, знайомі мелодії улюблених зимових свят, які оркестр виконував у нових, часом несподіваних версіях, а також запальні ритми захоплювали військових, а іноді навіть змушували підспівувати і плескати в такт музиці.

- Нашому духовому оркестру завжди є чим здивувати навіть спокушеного слухача. В репертуарі колективу рок-н-рол сусідить з народною музикою, а урочиста парадна музика органічно звучить у поєднанні зі світовою класикою. Блискучим виконанням музики завойовують симпатії своїх бойових побратимів, підкоряючи їх різножанровими та завжди цікавими концертними програмами, - зазначив заступник командира з’єднання з морально-психологічного забезпечення.

По завершенню концертної програми українські захисники дякували музикантам за бадьорий настрій та фантастичну енергетику, після чого кожен міг сфотографуватися зі Святим Миколаєм і його супутниками-артистами.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ