Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Надзвичайні ситуації протягом доби у Львівській області

Підрозділами Головного управління МНС України в Львівській області (з 08.00 год. 28.01.07 року до 08.00 год. 29.01.07 року) для попередження надзвичайних ситуацій, гасіння пожеж, проведення рятувальних робіт та інших заходів здійснено 10 виїздів. Повідомили «Гал-іnfо» у прес-центрі ГУ МНС України у Львівській області.
 22 січня на межі м. Дрогобича та с. Лішня Дрогобицького району було виявлено розгерметизацію нафтопродуктопроводу між (НПЗ-1) та (НПЗ-2) діаметром 219 мм. Розгерметизація виникла внаслідок корозії нафтопродуктопроводу. Нафта по струмку шириною 10 см потрапила в меліоративний канал, який знаходився на відстані 50 м від місця витоку та по меліоративному каналу розповсюдилась на відстань до 120 м. Всього з нафтопродуктопроводу вилилось близько 1 т. Загальна площа забруднення складає 100 м кв. Виходу забруднення нафтопродуктом за межі охоронної зони не відбулося. Для недопущення попадання вилитого нафтопродукту в р. Бар були залучені газорятувальна служба та технологічні бригади АТ «НПК-Галичина», якими на осушному каналі встановлено 15 загороджень, вирито 3 приямки, з яких асенізаційними машинами вивозиться нафтопродукт. Протягом дня 28.01.07 року роботи по відкачування нафти не проводились. Всього із забрудненої ділянки зібрано – 1750 кг суміші нафтопродукту.
Протягом доби зареєстровано шість пожеж, на яких врятовано три будівлі. Орієнтовні збитки від пожеж становлять 54.8 тис. грн., з них прямі – 16,7 тис. грн. Врятовано матеріальних цінностей на суму 220 тис. грн.
Львівським гірським пошуково-рятувальним загоном МНС України з початку гірськолижного сезону надано допомогу 36 травмованим туристам-лижникам та знайдено двох туристів.
28 січня особовим складом взводу (3 чол. та 1 од. техніки) була надана необхідна допомога п’ятьом травмованим туристам лижникам на лижних трасах гори Високий Верх, гори Тростян та знайдено одного туриста-лижника на північному схилі гори Тростян, що заблукав.
Протягом доби 28 січня підрозділами Головного управління МНС України в Львівській області здійснено один виїзд на горіння сміття на відкритій території (м. Немирів вул. Шевченка, 34).
Протягом доби на території області зареєстровано 3 дорожньо-транспортні пригоди внаслідок яких 4 особи травмовано.
Станом на 06 год. 00 хв. 29.01.07 року на території області без електропостачання залишається два населених пункти повністю в Городоцькому районі та 1 частково в Пустомитівському районі.
Станом на 06 год. 00 хв. 29.01.07 року на території області порушень в системі газопостачання  не було.
Станом на 06 год. 00 хв. 29.01.07 року на території області порушень в системі теплопостачання не було.
З початку року на території Львівської області виникла 1 надзвичайна ситуація об’єктового рівня, техногенного характеру. З початку року виникло 23 некласифіковані надзвичайні події, внаслідок яких 16 осіб загинуло та 13 травмовано, з них 2 дітей. З початку року виявлено 9 боєприпасів та 31 патрон в 5 місцях (з них знешкоджено 8 боєприпасів та 31 патрон), які віднесено до некласифікованих надзвичайних подій. З початку року на території області виникло 136 пожеж на яких виявлено 16 загиблих осіб та 8 осіб травмовано. На пожежах врятовано 22 особи, з них двоє дітей. З початку зимового періоду на території області зареєстровано 2 випадки обмороження. З початку року на території області виникло 149 дорожньо-транспортних пригод, внаслідок яких 41 особа загинула та 179 травмовано.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ