Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Надзвичайні ситуації протягом доби у Львівській області

Підрозділами Головного управління МНС України у Львівській області (з 08.00 год. 30.01.07 року до 08.00 год. 31.01.07 року) для попередження надзвичайних ситуацій, гасіння пожеж, проведення рятувальних робіт та інших заходів здійснено 32 виїзди. Повідомили „Гал-іnfо” у прес-центрі ГУ МНС України у Львівській області.
            Протягом доби зареєстрована одна пожежа, врятовано дві будівлі. Орієнтовні збитки від пожеж становлять 15,5 тис. грн, з них прямі – 4 тис. грн. Врятовано матеріальних цінностей на суму 90 тис. грн.
30 січня сталася пожежа в с. Устя Миколаївського району в цегляній господарській будівлі. Вогнем знищено 4 т грубих кормів та дах на площі 40 м кв. Збитки: прямі – 4000 грн., побічні – 11500 грн. Врятовано: житловий будинок, господарську будівлю та майно на суму 90 000 грн. Причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки при влаштуванні електромережі.
Львівським гірським пошуково-рятувальним загоном МНС України з початку гірськолижного сезону надано допомогу 41 травмованому туристу-лижнику та знайдено двох туристів.
30 січня особовим складом взводу (3 чол. та 1 од. техніки) була надана необхідна допомога трьом травмованим туристам-лижникам на лижних трасах гір Тростян та Високий Верх.  
30 січня в чергову частину МНС України звернулася громадянка Віра Г., жителька м. Києва, із заявою про те, що в місті Львові на вул. Панча мешкає її родич Євген Г., до якого вона не може додзвонитись. За словами п. Віри, у родича існують проблеми зі здоров’ям (хворе серце). На місце події виїхали ОВ ОКЦ, швидка допомога, працівники міліції. Оперативним відділом ОКЦ в квартирі був виявлений труп п. Євгена.
Протягом доби на території області зареєстровано чотири дорожньо-транспортних пригоди, внаслідок яких чотири особи травмовано.
Станом на 06.00 год. 31.01.07 року на території області внаслідок налипання снігу та поривів вітру без електропостачання залишається 13 населених пункти повністю та один частково, а саме: в Перемишлянському районі три населені пункти повністю; у Кам’янко-Бузькому районі чотири населені пункти повністю; у Дрогобицькому районі два населені пункти повністю; у Сколівському районі чотири населені пункти повністю та один частково.
З початку року на території Львівської області виникла одна надзвичайна ситуація об’єктового рівня, техногенного характеру. З початку року виникло 23 некласифіковані надзвичайні події, внаслідок яких 16 осіб загинуло та 13 травмовано, з них двоє дітей. З початку року виявлено дев’ять боєприпасів та 31 патрон в шести місцях (з них знешкоджено 9 боєприпасів та 31 патрон), які віднесено до некласифікованих надзвичайних подій. З початку року на території області виникло 142 пожежі, на яких виявлено 17 загиблих осіб та вісім осіб травмовано. На пожежах врятовано 22 особи, з них двоє дітей. З початку зимового періоду на території області зареєстровано два випадки обмороження. З початку року на території області виникло 158 дорожньо-транспортних пригод, внаслідок яких 41 особа загинула та 189 травмовано.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ