Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Надзвичайні ситуації протягом доби у Львівській області

Протягом доби підрозділами Головного управління МНС України в Львівській області для попередження надзвичайних ситуацій, гасіння пожеж, проведення рятувальних робіт та інших заходів здійснено 57 виїздів підрозділів. Протягом доби на пожежах врятовано 2 особи, -- інформує прес-центр ГУ МНС України в Львівській області.
05 лютого о 15 год. 05 хв. надійшло повідомлення, що в м. Жовква по вул. Равській, 15 було виявлено предмет, ззовні схожий на артилерійський снаряд часів Великої Вітчизняної війни. Місце виявлення боєприпасу огороджено, виставлено охорону. Подано заявку від 05.02.09 року начальнику 1-го аварійно-рятувального загону ОРС ЦЗ МНС України.
Протягом доби зареєстровано 3 пожежі. Орієнтовні збитки від пожеж складають 144 тис. грн., з них прямі – 60.5 тис. грн. Врятовано 2 особи, 1 будівлю та матеріальних цінностей на суму 62 тис. грн.
05 лютого о 22 год. 28 хв. надійшло повідомлення про пожежу в с. Монастир Дережицький Дрогобицького району в дерев’яному дачному будинку. Вогнем знищено будинок, пошкоджено 100 листів шиферу, 1,5 куб. м дошки. Збитки – 39 500 грн.. Врятовано майно на суму 50 000 грн. Ймовірна причина пожежі – занесення джерела запалювання ззовні сторонньою особою. Пожежа ліквідована о 00 год. 12 хв.
06 лютого о 00 год. 46 хв. надійшло повідомлення про пожежу в м. Львові по вул. Лукашевича, 11 в дерев’яно-цегляній господарській будівлі. Вогнем знищено покриття на площі 15 кв.м., пошкоджено стіни на площі 35 кв.м. Збитки – 15 000 грн.. Врятовано двох осіб – власницю та сина, житловий будинок та майно на суму 12 000 грн. Причина пожежі встановлюється. Пожежа ліквідована о 02 год. 13 хв.
Львівським гірським пошуково-рятувальним загоном МНС України з початку гірськолижного сезону надано допомогу 162 травмованим туристам-лижникам та знайдено 9 загублених туристів. Підрозділами ГУ врятовано 3 особи.
Протягом доби на території області зареєстровано 4 дорожньо-транспортні пригоди, внаслідок яких 4 особи травмовано.
З початку року на території області виникло 106 дорожньо-транспортних пригод, внаслідок яких 22 особи загинуло та 134 травмовано. Підрозділами ГУ врятовано 4 особи.
З початку року на території області виникло 152 пожежі, на яких виявлено тіла 15 загиблих осіб та 6 осіб травмовано. На пожежах врятовано 50 осіб, з них 2 дитини.
З початку року виникло 21 некласифікована надзвичайна подія, внаслідок яких 8 осіб загинуло та 28 травмовано. З початку року виявлено 9 боєприпасів в 5 місцях (знешкоджено 7 боєприпасів), які віднесено до некласифікованих надзвичайних подій.
З початку року на території Львівської області виникло 2 надзвичайні ситуації (1 об’єктового рівня, 1 місцевого рівня), з них 1 техногенного та 1 природного характеру в результаті яких 3 особи загинуло. Підрозділами ГУ під час ліквідації НС врятовано 8 осіб.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ