Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Надзвичайні ситуації протягом доби у Львівській області

Підрозділами Головного управління МНС України в Львівській області з 8-ї ранку 16 травня до 8-ї ранку 17 травня для попередження надзвичайних ситуацій, проведення рятувальних робіт та інших заходів здійснено 64 виїзди. Протягом доби ліквідовано 6 пожеж, на яких врятовано 5 будівель. З початку року на території Львівської області виникло 4 надзвичайні ситуації, з них 2 природного та 2 техногенного характеру, в результаті яких 3 особи загинуло. Про це повідомив прес-центр ГУ МНС України у Львівській області.
16 травня 2006 року близько 10 год. 00 хв. на ОДС ОКЦ ГУ МНСУ в Львівській області надійшло повідомлення від диспетчера СДПЧ-7 Бориславського міськвідділу ГУ МНСУ в Львівській області про те, що в с. Залокоть Дрогобицького району виникла пожежа в дерев’яній греко-католицькій церкві Святого Миколая. Церква збудована в 1797 році. Настоятель церкви отець Городецький Святослав Миронович. До місця виклику направлено п’ять відділень на автоцистернах. На момент прибуття першого підрозділу о 10 год. 07 хв. (МПК смт. Підбуж) вогнем було охоплено приміщення церкви. В результаті пожежі вогнем знищено церкву. Врятовано дзвіницю та майна на суму – 10000 грн. Внаслідок пожежі загиблих та потерпілих немає. Прямі збитки – 250000 грн., побічні – 254200 грн. Ймовірна причина пожежі – коротке замикання в електромережі. Пожежу ліквідовано о 11 год. 46 хв.
16 травня близько 18 год. 00 хв. в с. Залокоть Дрогобицького району на місці пожежі церкви Святого Миколая, під час розбори конструкцій виявлено дві гранати часів Великої Вітчизняної війни. Місце знаходження боєприпасів огороджено, виставлено охорону. Подано заявку начальнику 1-го аварійно-рятувального загону МНС України (м. Дрогобич) на вилучення та знешкодження боєприпасів.
16 травня о 19 год. 15 хв. в с. Ременів Кам’янко-Бузького району  виникла пожежа в дерев’яній господарській будівлі. Вогнем знищено дах, 0,3 т грубих кормів, стіни на площі 16 м2. Збитки: прямі –  800 грн., побічні – 5000 грн. Врятовано дві будівлі та майно на суму 30000 грн. Причина пожежі – дитячі пустощі з вогнем Сергія Г., 2001 року народження (племінника власника). Пожежу ліквідовано о 20 год. 05 хв.
Погодні умови на території Львівської області
Хмарна погода з проясненнями. Короткочасні дощі, вдень місцями сильні, гроза. Вітер північно-західний 7 – 12 м/с. Температура повітря вночі 9°С – 14°С тепла, вдень 14°С – 19° тепла.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ