Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

"Нафтогаз" знизив ціни на газ для промспоживачів на 10%

НАК "Нафтогаз України" опублікувала цінові пропозиції на природний газ для промислових споживачів та інших суб’єктів господарювання, які діятимуть з 1 квітня 2017 року.

Про це йдеться у повідомленні акціонерної компанії.

Ціна на газ, що відпускається промисловим споживачам на умовах передоплати, становитиме 7 675,2 грн. за 1000 кубометрів.

Запропоновані ціни на природний газ із ресурсу компанії диференційовані у залежності від обсягів закупівлі, умов оплати та стану попередніх розрахунків з Нафтогазом.

Згідно з прес-релізом компанії, зазначена ціна актуальна для споживачів, що закуповують газ в об'ємі понад 50 тис. куб. м на місяць, за умови відсутності боргів перед НАК.

У порівнянні із цінами на березень цього року, у квітні 2017 року ціни знижено на 10,3%.

Із детальними умовами комерційної пропозиції Нафтогазу з 1 квітня 2017 року можна ознайомитись на сайті компанії за посиланням.

Раніше повідомлялося, що Нафтогаз оголосив третій відбір підприємств для участі у процедурах закупівлі природного газу за кошти кредиту ЄБРР.

З грудня 2015 року до березня 2016 і в серпні-жовтні 2016 року в рамках першого та другого раундів кредитної лінії ЄБРР "Нафтогаз" придбав 3,5 млрд. кубометрів газу.

Середньозважена ціна контрактів у пункті постачання склала 185 доларів за тисячу кубометрів.

Економічна правда.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ