Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Накладено арешт на майно учасників «банди з Княжичів»

За клопотанням Київської місцевої прокуратури №10 Шевченківський районний суд столиці наклав арешт на майно, яке належить учасникам злочинної групи, що готувала розбійний напад у с. Княжичі.За матеріалами прес-служби прокуратури міста Києва

Загальна сума арештованого майна становить понад 3 млн гривень.

Як повідомлялося раніше, правоохоронними органами столиці за результатами спецоперації затримано 8 учасників злочинної групи, які займалися розбійними нападами та пограбуваннями на території Києва та Київської області. 

Шестеро з затриманих перебувають під вартою, ще двоє, які співпрацюють зі слідством, під домашнім арештом. 

Нагадаємо, що 4 грудня в селищі Княжичі Броварського району п'ятеро співробітників поліції загинули внаслідок перестрілки.

Група затримання карного розшуку (розвідка) вичікувала в залишеному будинку грабіжників. Неподалік в мікроавтобусі була працівники спецпідрозділу КОРД. І от в одному з будинків спрацювала сигналізація. На місце події приїхав наряд Держслужби охорони. Вони пішли слідом, що був на снігу. Він їх привів до покинутого будинку де сиділи у засідці працівники карного розшуку. Службовці держохорони прийняли їх за грабіжників, а тому почали «пакувати в машину. Але тут з’явилась група КОРДу, яка вирішила, що співробітників розвідки захопили злочинці. Сталася перестрілка, в результаті якої загинуло двоє співробітників Держслужби охорони, двоє поліцейських-розвідників і співробітник спецпідрозділу КОРД.


 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ