Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Нам не треба створювати “Моссад”, у нас це вже існує ― Буданов

Обговорюючи російсько-українську війну та роль у ній розвідувальних даних, Кирило Буданов нагадав про оприлюднене заздалегідь попередження від ГУР МО України про повномасштабне вторгнення рф.

Як він сказав у інтерв'ю Reuters, до 2022 українці програвали інформаційну війну, тепер росіяни програють інформаційну битву.

“У нас є свої джерела: скажімо так, у найближчих [до путіна] кабінетах. Тож здебільшого ми знаємо, що відбувається”, ― пояснив Кирило Буданов.

За його словами, нещодавня спроба заколоту пріґожина похитнула кремлівський режим, додала йому складнощів та нестабільності.

У розмові журналіст зачепив тему загадкових смертей причетних до ведення агресивної війни проти України персонажів, через що в публічній сфері почали проводити паралелі між українською та ізраїльською спецслужбами.

"Якщо ви запитуєте про Моссад як про відому організацію, що ліквідує ворогів своєї держави, то ми робили це і будемо робити. Нам не потрібно нічого створювати, оскільки це вже існує”, ― сказав шеф воєнної розвідки України, традиційно не підтверджуючи, але й не спростовуючи причетність ГУР МО до якоїсь із гучних спецоперацій на території рф.

Насамкінець розвідник дав оцінку спробі росіян завдати ракетного удару по будівлі відомства.

«Це була не перша їхня спроба. Але, як бачите, ми знову тут ― у головних приміщеннях цієї будівлі. Коли ви були надворі, то могли бачити людей. Усе працює так, як і повинно", ― підсумував Кирило Буданов.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ