Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

"Нам зверху сказали", або Як комунальники нищать дороги у Львові

Фото Гал-інфо. 22.01.2021
Фото Гал-інфо. 22.01.2021
Фото Гал-інфо. 22.01.2021
Фото Гал-інфо. 22.01.2021
Фото Гал-інфо. 22.01.2021
Фото Гал-інфо. 22.01.2021
1/3
У Львові комунальні служби всупереч забороні продовжують викидати під колеса автомобілів сніг з хідників чим нищать проїжджу частину та провокують ДТП.

Щойно журналіст Гал-інфо був свідком того, як комунальники викидають сніг з хідника на проїжджу частину дороги на вулиці Коперника. При тому активно вкатують цей сніг в дорогу трактором. На прохання пояснити хто дав вказівку робити такі дії, один з працівників повідомив: "Нам зверху сказали".

Також була цікавою реакція працівника на попередження, що про їхні дії буде повідомлено на гарячу лінію міста Львова.

"Хто придумав ту Гарячу лінію. Чуть що, вони на гарячу лінію дзвонять. Тут зарплату не платять, а вони на гарячу лінію дзвонять", - заявив комунальник.

Нагадаємо, як повідомляли раніше в пресслужбі патрульної поліції Львова, дії комунальників потрапляють під  ст. 139 Кодексу України про адміністративні правопорушення «Пошкодження автомобільних доріг, вулиць».  Санкція статті передбачає штраф у розмірі 340 грн або громадські роботи на строк від 30 до 40 годин, а також накладення штрафу на посадових осіб, відповідальних за утримання доріг та вулиць.

Журналісти Гал-інфо зателефонували до голова Галицької районної адміністрації Андрія Зозулі з проханням пояснити, хто "з верху" дав вказівку на вчинення працівниками комунальної служби адміністративного правопорушення.

"Зараз з'ясуємо, що вони роблять і хто їм дав таку вказівку", - повідомив Андрій Зозуля.

Показовим є також те, що Facebook-сторінка Гарячої лінії міста Львова відхилила скаргу, яку подало Гал-інфо на дії комунальників.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ