Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Намагаючись зекономити, українець знизив вартість ввезеного з Польщі товару вчетверо

Співробітники Львівської митниці виявили факт ввезення товару з Польщі до України з приховуванням від митного контролю, шляхом подання документів, що містять неправдиві дані. Загальна сума товару склала 356 тис. грн, – повідомила прес-служба Державної митної служби.

 

Водій автомобіля, громадянин України, що слідував через митний пост „Краковець” Львівської митниці надав документи для перевірки. Згідно поданих документів, вартість товару становила 83 тис. грн. Та як  виявилось, надані документи дещо різнились з тією інформацією, що була заявлена про  вантаж  в електронному вигляді та подана в електронній базі  Держмитслужби України. Окрім цього, в ході митного контролю в кабіні водія у папці з документами виявили ще один документ, який теж ставив під сумнів попередньо інформацію про вартість переміщуваного вантажу.

 

Враховуючі таку потрійну невідповідність інформації, Львівською митницею був  відправлений запит до  Інтерполу. Згідно з отриманої інформації було встановлено, що надані документи містять неправдиву інформацію стосовно відправника, отримувача та вартості товару.

 

Складено протокол про порушення митних правил відповідно до статті 352 Митного кодексу України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ