Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Нападники на Приватбанк у Донецьку викрали понад 5,5 млн грн, - ЗМІ

Співробітники центрального управління Приватбанку повідомили Комсомольской правде в Украине, що нападники на відділення банку в Донецьку викрали понад 5,5 мільйона гривень.

Крім того, пише газета, на шосту добу пошуків водолазам вдалося знайти два пістолети, з яких були застрелені працівники банку, повідомляє Кореспондент.

Зброю, якою були скоєні вбивства знайшли, у ставку Дурна балка на околиці Донецька, куди затримані її викинули після пограбування.

Як відомо, під час нападу на відділення банку в центрі Донецька було застрелено п'ять працівників: охоронець, касир, два менеджери та керуюча. До цього моменту було відомо про те, що нападники вирвали лише системний блок, куди записувалася інформація з камер спостереження.

3 січня міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко повідомив, що за підозрою в нападі на відділення Приватбанку в Донецьку, під час якого було вбито 5 осіб,затримані 30-річний і 32-річний жителі міста.

За його словами, обидва затриманих раніше залучалися до кримінальної відповідальності, один з них був засуджений за вбивство до 10 років позбавлення волі і в серпні 2010 року був звільнений умовно-достроково, а другий залучався до кримінальної відповідальності за нанесення тілесних ушкоджень середньої тяжкості.

Глава МВС розповів, що затримані не були співробітниками банку, а проводили роботи з встановлення системи відеоспостереження. Міністр наголосив, що один із затриманих й монтував системи відеоспостереження у цьому відділенні банку. Він взяв на роботу з собою ще одного напарника, який допоміг йому в пограбуванні.

Захарченко додав, що під час пограбування на столі в банку стояв мішок з приблизно 1 тис. гривень, 67 тис. доларів і тис 1. євро, але грабіжники не взяли його, ймовірно тому, що не встигли оглянути приміщення через увімкнену сигналізацію.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ