Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Напередодні Різдва у Дрогобичі пошкодили святкову фотозону

Фото: Дрогобицька міська рада
Фото: Дрогобицька міська рада
Фото: Дрогобицька міська рада
Фото: Дрогобицька міська рада
Фото: Дрогобицька міська рада
Фото: Дрогобицька міська рада
1/3
У Дрогобичі пошкодили різдвяно-новорічну фотозону, яку 2 троки тому власними силами та з власних матеріалів створили працівники КП «СМУ».

Другий рік повномасштабної війни вносить свої корективи у відзначення різдвяно-новорічних свят. Дрогобич не прикрашають святковою ілюмінацією, у центрі міста менше яскравих вітрин та декорацій. Головну ялинку міста теж другий рік поспіль встановлюють не на центральній площі Дрогобича, оскільки тут зустрічають полеглих Героїв та проходить загальноміське прощання, а біля Народного дому.

Щоправда, цьогоріч, дух різдвяних свят для дітей створює святкова фотозона, яку встановити силами КП «Служба муніципального управління». Фотозона виготовлена із дерев’яних брусків та містить кілька елементів: дерев’яну ялинку, сніговиків та сани із оленями. У вечірню пору доби фотозона підсвічується.

Напередодні Різдва – невідомі особи у вечірню пору доби пошкодили елементи фотозони. Фігурі оленя відкрутили роги та завдали шкоди голові тварини. Як розповів керівник КП «СМУ» Володимир Суда – силами їхніх працівників триває процес реставрації пошкоджених фігур із фотозони.

"Прохання до мешканців міста – не нищити те, що створено з любов’ю та теплом для дітей та покликане дарувати їм гарний настрій у ці святкові дні. Адже фотозона стала улюбленим місцем малечі: діти фотографуються у дерев’яних санчатах, з оленями та сніговиками. Тому давайте спільно берегти те, що є майном громади", – закликав мешканців громади Володимир Суда.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ