Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Напередодні Євро-2018 збірна України з футзалу зіграє два товариські матчі

Про це під час навчально-тренувального збору у Броварах прес-службі Асоціації футзалу України повідомив головний тренер збірної країни Олександр Косенко.

«З 21 січня команда тренується у дворазовому режимі. Це триватиме протягом трьох днів. 24 січня ми проведемо контрольний матч з командою «ІнБев / НПУ». Після цього тренуватимемося по 1 разу на день та проводитимемо теоретичні заняття. 27 січня на збірну чекає ще один товариський матч. Суперником стане збірна Казахстану. А вже за 2 доби триматимемо курс на Словенію», – розповів Косенко.

Нагадаємо, що свій перший поєдинок групового етапу Євро-2018 збірна України проведе 2 лютого проти команди Румунії (початок зустрічі о 21.45), а 4 лютого зустрінеться зі срібним призером Євро-2010 збірною Португалії (19.00).

Групу A склали Сербія, Італія та Словенія, групу В – Росія, Польща і Казахстан, групу D – Іспанія, Франція і Азербайджан.

По дві кращі команди кожної групи вийдуть до чвертьфіналу (5-6 лютого), півфінали призначені на 8 лютого. Матч за третє місце і фінал відбудуться 10 лютого.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ