Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Наразі сніг прибирає лише дощ, а не комунальні служби – Юрій Кужелюк

Депутати Львівської міської ради не задоволені тим, як прибираються вулиці міста від снігу. Зокрема, як зазначив у коментарі „Гал-іnfо” депутат ЛМР Зеновій Сірик: „Я їхав центральною частиною міста і не побачив ні однієї лопати, ні однієї машини. Як я можу бути задоволений чи не задоволений прибиранням, якщо місто взагалі не прибирають?”.
Юрій Кужелюк теж не задоволений роботою міських комунальних служб: „Звичайно, мене не задовольняє прибирання вулиць від снігу. Як мешканець Львова я хочу нормально ходити по вулицях. Наразі сніг прибирає лише дощ, а не комунальні служби”.
Погоджується з такою думкою і Маркіян Іващишин: „Я незадоволений прибиранням снігу, оскільки наразі не бачу, щоб комунальні служби його прибирали”.
А депутат ЛМР Ірина Полякова просто обурена, як прибирають місто від снігу: „Ми так довго чекали на сніг, що я взагалі думала, що його не побачу зранку, оскільки його приберуть до того часу, як я прокинусь. Машини для прибирання снігу, які мали чекати на нього в повній бойовій готовності, взагалі не виїжджають на вулиці міста, взагалі ніяких дій комунальних служб міста не видно”.
Нагадаємо, як запевняв учора на прес-конференції заступник начальника інженерного господарства Михайло Іванейко, з прибиранням снігу на вулицях міста комунальники впоралися стовідсотково.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ