Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Нардеп Юрченко прокоментував свій скандал із ДТП під наркотиками у Львові

Народний депутат і колишній член фракції "Слуга народу" Олександр Юрченко після того, як скоїв 8 липня ДТП з бійкою у Львові, заявив, що у той час не був у стані наркотичного сп'яніння і що це підтвердили кілька лабораторій.
Фото - VARTA1.COM.UA

Про це інформують на телеграм-каналі "Украина Online".

За словами Юрченка, він здав аналізи в декількох лабораторіях Києва, і в жодній з них в його крові не були знайдені заборонені речовини.

"Я знаю, що нічого не вживав. Навіть не думав, що лікарі сфальсифікують аналізи народного депутата в присутності правоохоронних органів. Я не вживав наркотики ніколи в житті. Я здав аналізи в державних і приватних клініках в Києві, щоб зрозуміти, що сталося", - заявив нардеп.

Що стосується телефону, який він вибив з рук водія Volkswagen Всеволода Боровця, нардеп каже, що зробив це у зв'язку з тим, що подумав, ніби це провокація.

Нагадаємо, 8 липня на площі Міцкевича у центрі Львова 32-річний народний депутат Олександр Юрченко (екс-член фракції «Слуга народу») за кермом Ford Mustang з номером КА1988СТ (рік народження Юрченка) в’їхав у Volkswagen Jetta. Після ДТП нардеп намагався втекти на автомобілі, але не зміг, бо дорога була заблокована іншими машинами, які стояли в корку.

Водій Volkswagen, 25-річний львів'янин Всеволод Боровець, почав знімати інцидент на мобільний телефон. Тоді політик вийшов з машини і став виривати мобільний з рук чоловіка. Зокрема Боровець повідомив, що експрес-тест Олександра Юрченка показав наявність MDMA, відомого як «екстазі».

Після цього нардеп поїхав до Києва.

Фото результату експрес-тесту на наявність наркотиків у сечі Юрченка також опублікував у Facebook народний депутат Гео Лерос. А вранці 9 липня він оприлюднив протокол, який патрульні інспектори оформили на водія-порушника, та висновок медиків, який підтвердив стан наркотичного сп’яніння Олександра Юрченка на момент ДТП 8 липня.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ