Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

«Наш край»: Влада не готова реагувати на стихійні лиха

"Масові підтоплення у 5 областях продемонстрували неготовність влади вчасно та вміло реагувати на подібні інциденти", - "Наш край".

Зокрема, на Львівщині у чотирьох районах області було підтоплено 60 присадибних ділянок, 25 житлових будинків та 6 підвалів житлових будинків. Пошкоджено дві дороги місцевого значення.

Передбачувана злива стала несподіванкою для чиновників та виявила їхню неспроможність впоратися з «великою водою».

За словами голови Львівської обласної організації політичної партії "Наш край" Мирослава Хом'яка, роками ніхто не ремонтує та не модернізує дощову каналізацію.

"Нові дороги, які так розпіарив Уряд, місцями зійшли разом зі зливою. Електричні мережі не витримують дощу. Уряд взагалі реагує тільки на ті підтоплення, які підходять йому для телевізійної «картинки» та для задобрювання електорату перед виборами", - переконаний Мирослав Хом'як.

Він додав, що «Наш край» виступає за перевірку дій Держслужби з надзвичайних ситуацій за результатами реагування на ці підтоплення. 

"Ми також закликаємо Уряд будувати та ремонтувати дороги не тільки для новин, а й так, щоб вони служили людям довго та якісно", - підсумував політик.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ