Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Національне антикорупційне бюро України проводить операцію на Тернопільщині

Зараз Національне антикорупційне бюро України проводить операцію на Тернопільщині. Наразі відбуваються понад 40 обшуків. Про це повідомив Назар Холодницький.

"Дана операція проводиться в межах розслідування факту вимагання неправомірної вигоди (хабаря) у розмірі 12 тисяч доларів США від мешканки міста Тернополя за закриття порушеного щодо неї кримінального провадження. На причетність до скоєння даного правопорушення перевіряються понад 10 осіб, в тому числі співробітники Управління Національної поліції Тернопільської області, прокуратури Тернопільської області та Тернопільської місцевої прокуратури.

Дана операція стала можливою завдяки спільним зусиллям детективів НАБУ, Управління внутрішньої безпеки Служби безпеки України за підтримки департаменту оперативного документування та департаменту оперативно-технічних заходів СБУ та Управління внутрішньої безпеки Національної поліції України. Загалом у ній беруть участь понад 100 співробітників правоохоронних органів.

Широкомасштабна операція стала можливою завдяки принциповій позиції процесуальних керівників Спеціалізованої антикорупційної прокуратури України, які здійснюють процесуальне керівництво у вказаному кримінальному провадженні", - зокрема зазначив в своєму Facebook керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

Зараз Національне антикорупційне бюро України проводить операцію на Тернопільщині. Наразі відбуваються понад 40 обшуків...

Опубліковано НАЗАР ХОЛОДНИЦЬКИЙ 24 лютого 2016 р.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ