Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Національний платіжний сервіс UAPAY став партнером ФК “РУХ”

Відтепер шанувальники "Руху" зможуть оплачувати товари та послуги в інтернет-магазині клубу будь-яким зручним для них способом.

“До пандемії продажі спортивної атрибутики переважно відбувались в день матчу офлайн, проте в час нової реальності купівельні звички вболівальників перейшли в онлайн. Ми адаптуємось до таких змін і надаємо нашим вболівальникам можливість користуватися провідним платіжним сервісом країни UAPAY, – зазначає Ігор Дедишин, генеральний директор ФК “Рух”.

Він додав, що від початку цієї співпраці продажі атрибутики зросли вдвічі у порівнянні з попередніми періодами. 

“Автоматизація процесів та платежів дасть змогу спортивним організаціям додатково монетизуватись шляхом продажів спортивної атрибутики й налагодження контактів зі своїми фанатами", – коментує Аріф Ахмедзаде, CSO UAPAY.

"На відміну від міжнародної практики, в Україні магазини спортивної атрибутики не настільки автоматизовані. Для українського клубу це унікальний проєкт, і ми раді стати платіжним партнером та другом футбольної команди”, - додав він. 

Для членів бізнес-клубу «Руху», до якого належать власники «чорних» абонементів і VIP-квитків, діє спеціальна акція під час підключення сервісів UAPAY на спеціальних умовах. Клієнти платіжного сервісу отримають змогу купувати квитки на матчі львівського клубу зі значною знижкою. Також передбачені проєкти у соціальних мережах, розіграші, співпраця з лідерами думок спортивної сфери, інтеграція в турніри тощо.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ