Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Нацполіція України отримала 400 нових авто Skoda Rapid українського виробництва

ТзОВ «Єврокар» передало Нацполіції України 400 нових авто Skoda Rapid українського виробництва.

Нещодавно ТзОВ «Єврокар», визнано переможцем тендеру на  поставку партії автомобілів для Національної поліції України. Замовникам передали 400 автомобілів Skoda Rapid, зібраних на підприємстві «Єврокар» (село Соломоново, Закарпатської області). Автомобілі пофарбовані в кольори Нацполіціі і забезпечені світлодіодними проблисковими маячками та іншим спецобладнанням. Ціна Skoda Rapid становить 372 тис. гривень за одиницю, тобто вся партія обійшлася в 149 млн. гривень.

ТЗОВ «Єврокар» є одним з великих платників Західного регіону та офіційним дистриб'ютором автомобілів ŠKODA в Україні. Підприємство працює з березня 2003 року. Дилерська мережа ŠKODA є однією з найбільших в Україні і визнана однією з кращих в Європі в області організації роботи сервісної мережі і рівня оснащеності станцій технічного обслуговування автомобілів. Високий рівень якості послуг, що надаються ТОВ «Єврокар», підтверджується відповідними сертифікатами.

ТОВ «Єврокар» забезпечує майже 250 робочих місць та сумлінно сплачує податки. У  2017 році підприємство збільшило обсяги виробництва, відповідно до держбюджету сплачено на 46 млн.грн. або 78% податків більше ніж 2016 році. За 12 місяців поточного року до державного бюджету України ТОВ «Єврокар» перерахувало 105 млн грн,  майже 63 млн грн податку на додану вартість, та 50 млн грн. акцизного податку.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ