Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

NAVIGATOR презентував оригінальний та іронічний кліп на пісню "Дивани"

Сюжет відео достатньо нетривіальний та алегоричний. Дивани – це зона комфорту, примарний спокій, і варто тільки зупинитись, заспокоїтись, як починаєш втрачати те, що вважав своїм незмінним та обов`язковим.

Режисером-постановником кліпу є лідер гурту Орест Прус.

«Це абсолютно новий та неоціненний досвід! Коли приходиш на майданчик, як виконавець – це одне, а коли на тебе лягає відповідальність за весь процес, сценарій, а відтак і результат – абсолютно інше. Коли все залежить від твого рішення, вибору та безпосередніх дій – це надзвичайно цікаво. Воно того вартує! Ну і, звісно, в такому випадку дуже важливо мати відповідну команду вмілих людей, а вона у нас підібралась дуже хороша!», – сказав Орест Прус. 

У зйомках та аранжуванні пісні взяв участь лідер гурту X-PROJEKT Віталік Гудзій. Саме його музична присутність надала пісні більш гітарно-металевого звучання. Крім того, пісню готували у співпраці з Володею Андрієвським, якого можна вважати мало не штатним аранжувальником гурту.

Запис, аранжування пісні і навіть окремі сцени зйомок кліпу відбувались на студії STUDIO69.

У планах гурту – наступні пісні та нові відео, адже ідей та творчої енергії назбиралось дуже багато. Тож альбом, який підсумує певний період творчості, вже зовсім близько.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ