Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Найкраще привітання до Дня Збройних Сил України – це реальна допомога!

1/2
Сьогодні, 6 грудня, з нагоди 26-річчя створення Збройних Сил України бійці 58 механізованої бригади, які обороняють східні рубежі нашої країни, отримали у подарунок повнопривідний позашляховик. Про це повідомила прес-служба народного депутата України Ярослава Дубневича.

За останні роки українські Збройні Сили відчутно змінились. Бойова підготовка солдатів і офіцерів, оволодіння сучасною військовою доктриною та новими видами озброєння, за твердженнями спеціалістів, ставлять наше військо в один ряд з провідними арміями світу.

Та все ж мобільне забезпечення військових підрозділів мало б бути кращим. Але  зрозуміло, чому цього ще не досягнуто: неможливо за такий короткий термін повністю перебудувати армію.

Отже, волонтерські організації  та ініціативи мають конкретну нішу для діяльності. Відтак, народні депутати України Ярослав Дубневич та Богдан Дубневич вже не вперше долучаються до справи поліпшення боєздатності нашого війська.

Цього разу черговий позашляховик передано бійцям 58-ї механізованої бригади. Саме цьому підрозділу нещодавно довелось майже 10 годин відбивати шалені атаки російських окупантів на Бахмутському напрямку. Тоді загинуло троє українських військовослужбовців.

«Найкраще привітання до Дня Збройних Сил України – це реальна допомога! Ми з братом Богданом Дубневичем від початку воєнних дій на Сході стараємось оперативно реагувати на нагальні потреби військових і допомагати їм. Цього разу хлопці звернулись з проханням про невеликий прохідний автомобіль. Завдання виконано. Хай добре їм служить і допомагає виконувати бойові завдання», – зазначив Ярослав Дубневич. 

Юрій, військовослужбовець 58-ї бригади, якому особисто нардеп передав ключі від позашляховика, наголосив, що незважаючи на те, що армія на цей час є достатньо забезпечена, такий джип бійцям 58-ї бригади дуже потрібний на лінії фронту. 

«Окрім того, будь-яка увага до нашого підрозділу зміцнює бойовий дух бійців. Кожен українець, допомагаючи військовим, разом з нами прагне перемогти ворога. А такий позашляховик – це справжня знахідка для нас. Ми зможемо швидко переміщатись між блокпостами, перевозити все необхідне», - продовжує Юрій.  

Цьогоріч це вже 10 автомобіль, що їх передали Богдан та Ярослав Дубневичі на потреби українського війська. Нагадаємо, що нещодавно, у День інженерних військ, повнопривідний джип отримали від нардепів самбірські сапери.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ