Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Найкращі чохли для iPad Air для захисту вашого планшета

iPad Air — неперевершений вибір для більшості користувачів, вигідно поєднуючи в собі потужний чіп M1 від Apple, доступну цінову політику та вражаюче програмне забезпечення.

Його стильна алюмінієва конструкція також відкриває безмежні можливості для вибору захисних чохлів. Завдяки цим чохлам ви забезпечите надійний захист вашому iPad Air від ударів і падінь, а також зможете бути впевнені, що ваш пристрій залишиться незмінним навіть при інтенсивному щоденному використанні. Чохол на айпад еір буде незамінним аксесуаром у щоденному користуванні.

Pro Folio Case for iPad Air 

Компанія зазначає, що кейс захищає Pad Air від падінь з висоти до 3 метрів, а внутрішня підкладка не допускає подряпин зсередини. Як і чохли для телефонів цієї компанії, аксесуари для айпадів також не допускають мікробів до поверхні завдяки антимікробній обробці Microban.

Одна з особливостей, що надає чохлу Speck унікальність, полягає в наявності магнітної кришки для задньої камери iPad Air. Ця кришка забезпечує додатковий рівень захисту від пилу та подряпин. Коли потрібно зробити фотографію, просто посуньте кришку в бік. 

Тонка підставка для iPad Air

Чохол ProCase Slim Stand — це надійний, функціональний та стильний аксесуар для iPad Air, і при цьому його вартість становить всього лише 20 доларів США (або менше під час розпродажу). Спроєктована з твердою задньою кришкою, яка має напівпрозорий дизайн, та складною передньою кришкою, що додає міцну підставку, ця модель вирізняється своєю компактністю та відмінним захистом від пошкоджень, вм'ятин, подряпин і падінь.

Чохол ProCase Slim Stand також вражає наявністю точних вирізів для камери, динаміка, портів і кнопок, що дозволяють зручно користуватися всіма функціями вашого iPad Air. Щобільше, він також надає місце для безпечного магнітного закріплення Apple Pencil. 

Міцний чохол Nomad для iPad Air

Якщо ваша мета — захистити свій iPad Air за допомогою стильного шкіряного чохла без обкладинки, то пропозиція від Nomad — це найкращий вибір, який заслуговує на вашу увагу. Цей міцний чохол з застібкою виготовлений із високоякісної натуральної шкіри Horween, завдяки чому з часом набуває неповторної патини, що робить його ще більш привабливим.

Внутрішня частина чохла обкладена м'якою підкладкою з мікрофібри для запобігання подряпинам. Крім того, точні вирізи роблять доступними функції пристрою, такі як датчик відбитків пальців Touch ID, роз'єм USB-C і навіть док-станція для зарядки Apple Pencil.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ