Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Найрейтинговіша радіостанція Львова опублікувала МУЗрейтинг 2021 року

Радіостанція “Львівська хвиля” підбила підсумки року та сформувала головний музичний рейтинг Львова 2021, куди потрапили найпопулярніші 20 пісень, що стали справжніми хітами.

Переможцями, що посіли головну сходинку рейтингу став український реп-гурт “Калуш” з піснею “Додому”, яку вони записали разом з реп-виконавцем Володимиром Самолюком більш відомим як Skofka. Пісня протрималась в топі 26 тижнів та набрала 47,3 тисячі голосів від слухачів. 

Варто зазначити, одразу на верхній сходинці Топу опинився й ще один сингл “Таксі” за участі Христини Соловій. Він посів четверте місце набравши 31 тисячі голосів. 

Друге місце посів також молодий виконавець - Wellboy, який нещодавно здобув популярність з піснею “Гуси”, яка зрештою і потрапила до списку, адже змогла протриматись в топі 22 тижні та набрала 45 тисяч голосів від слухачів. 

Третє місце зайняла пісня “Легковажна” гурту “СКАЙ”. До рейтингу потрапили й два сингли групи “Океан Ельзи”, а саме “Без тебе мене нема” та “Місто Весни”, який гурт створив у колаборації з гуртом “Один в Каное”.

Пісня “Шум” гурту “Go-A”, з якою переможці нацвідбору виступали на "Євробаченні", незважаючи на шалену популярність, закордоном опинилась на 18 місці в рейтинговому списку. Зауважимо, що, згідно з даними таблиці, сингл протримався всього 8 тижнів, що є найнижчим результатом серед двадцятки найкращих. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ