Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Радіо “Львівська хвиля” відзначає 32 роки!

Радіо “Львівська хвиля” відзначає 32 роки з дня заснування.
Радіо "Львівська хвиля"

Вчора, 11 серпня, одна з найрейтинговіших радіостанцій Львівщини “Львівська хвиля” відзначила своє 32-річчя. Про це повідомили на офіційній сторінці медіа. 

Щодня ведучі “Львівської хвилі” дивують емоційними програмами, захоплюють дивовижними історіями, а також запалюють позитивом. У прямих ефірах слухачі мають нагоду не лише отримати актуальну інформацію про події у світі та послухати улюблені пісні, але й взяти участь у розіграшах, виграти квитки на культурні події, послухати унікальні інтерв’ю та живі концерти тощо. 

“Якщо ви озвучите свою мрію чи намір тут, у студії радіо Львівська хвиля, це обовʼязково здійсниться!” - так ми часто говоримо нашим гостям і тішимось, коли вони повертаються до нас наступного разу поділитися, що саме у них здійснилося. Кожен, хто працює в колективі Хвильки - 30 років чи півроку - точно вже здійснив якусь свою мрію (або не одну). І це ніяка не магія, а віра і довіра. Віра у свою ідею, яка допомагає не зійти зі шляху під час реалізації, та довіра від колективу, що навіть якщо щось видається нереальним на перший ( і другий) погляд, разом у нас все вийде”, - зазначили у радіостанції. 

Важливо, що радіо “Львівська хвиля” активно займається волонтерством: з початку повномасштабної війни ведучі закрили десятки зборів на потреби Збройних Сил України та продовжують підтримувати українське військо. Дізнаватись більше про ініціативи “Львівської хвилі” можна на офіційній сторінці у Facebook за посиланням

Редакція Гал-інфо долучається до привітань з нагоди дня народження радіостанції. Зичимо якнайбільше креативних ідей, успішної реалізації усіх проєктів та найактивнішої авдиторії! 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ