Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

“Львівська хвиля” провела радіоефір на Площі Ринок

18 липня ведучі програми “Аперитив” радіо “Львівська хвиля” провели виїзний ефір на Площі Ринок.
Фото Гал-інфо
Фото Гал-інфо
Фото Гал-інфо
Фото Гал-інфо
Фото Гал-інфо
Фото Гал-інфо
Фото Гал-інфо
Фото Гал-інфо
Фото Гал-інфо
Фото Гал-інфо
1/5

Сьогодні, 18 липня, ведучі радіо “Львівська хвиля” Євгенія Науменко та Василина Арде провели виїзний ефір шоу “Аперитив”. Радіостудію організували на Площі Ринок біля фонтану Діана. 

Під час 5-годинного виїзного прямого ефіру жителі та гості Львова мали нагоду побачити, як працює радіо “Львівська хвиля”, а також ознайомитись з особливостями роботи журналістів. Упродовж виїзного ефіру ведучі також разом зі слухачами долучились до міської церемонії прощання із загиблим Захисником Богданом Грицківим.

“Щойно в ефірі “Львівської хвилі” звучала мелодія прощання за загиблим воїном. Я думаю, що величезна кількість львів'ян ніколи не була на Площі Ринок у той час, коли відбувається прощання. А тому це було насправді важливо для багатьох – почути, як Львів прощається зі своїми Героями”, – розповів у коментарі Гал-інфо радіоведучий та виконавчий директор радіо “Львівська хвиля” Влодко Лучишин. 

Ідея створення, за словами виконавчого директора радіо, з’явилась ще близько півтора місяця тому. Ініціювали організацію виїзного ефіру самі ведучі програми “Аперитив”, які запропонували провести святкування 2-річчя шоу через організацію знайомства мешканців міста з роботою радіо. 

Упродовж шоу ведучі провели чимало інтерв'ю з керівниками різних установ та організацій. Зокрема, до розмови із журналістками “Львівської хвилі” долучився мер Львова Андрій Садовий, який розповів про план розвитку інклюзивності та доступності Львова. Також ведучі поспілкувались із керівником "Домівки врятованих тварин" Орестом Залипським, представниками центру “UNBROKEN” та ветераном, який проходить у ньому реабілітацію, музичним гуртом “NAZVA” та стендап-коміком Богданом Вахничем.

Фото Гал-інфо
Фото Гал-інфо
Фото Гал-інфо
Фото Гал-інфо
Фото Гал-інфо
Фото Гал-інфо
Фото Гал-інфо
Фото Гал-інфо
Фото Гал-інфо
Фото Гал-інфо
1/5

“Трамваї, які неспішно проїжджають Площею Ринок, мер міста, який проходить повз і заходить поговорити, генератори, які гудуть навколо, – усе це додає ефіру живості”, - розповів Влодко Лучишин. 

Своїми враженнями про перший в історії “Львівської хвилі” виїзний ефір нового формату поділилась із Гал-інфо ведуча Євгенія Науменко. 

“Враження від ефіру неймовірні, попри хвилювання. Це вперше для нас така можливість публічного радіошоу, коли ти можеш бачити усіх слухачів наживо. Нам вже принесли квіти, нас вже стільки слухачів привітали з 2-ю річницею програми! Ми тішимося і дякуємо усім нашим слухачам за підтримку протягом цих двох років, а також нашим колегам”, - зазначила Євгенія Науменко.

Ведучі радіо також закликати слухачів та відвідувачів прямого ефіру долучатись до збору коштів для Збройних Сил України, а саме для придбання станції для зарядки дронів-коригувальників вогню для 48-ї окремої артилерійської бригади, що воює зараз на південному напрямку.

Посилання на банку:

https://send.monobank.ua/jar/7CzZhfUEkA?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR3QOznNALq0_HAv657eac3xSlUQL6OJhdBf8vmtm0X5F_wQgordhmWTiLU_aem_pEkezgbWssSzGRjE2skczg

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ